ZITO|TEER
Call me back
Offerte
0 product(en) € 0,00
 
ZITO|TEER
Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Tel. 075-6281138
Fax. 075-6218988
info@zitoteer.nl

Sealapparaat

 

Een sealapparaat wordt in uiteenlopende industrieën gebruikt zoals de levensmiddelenindustrie en de verpakkingsindustrie. Maar ook de horeca en retailers waaronder viswinkels en slagerijen maken veelvuldig gebruik van een seal apparaat om hun producten op een hygiënische manier te verpakken.

sealapparaat

 

Bij ZITO | TEER vindt u verschillende uitvoeringen van deze handige machines zodat u altijd een seal apparaat zult vinden dan bij uw bedrijfsvoering past. Prijzen variëren van enkele tientallen euro's voor een eenvoudig hand sealapparaat tot enkele honderden euro's voor het topmodel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor werkelijk alles op het gebied van verpakkingsmateriaal voor elke industrie. Dit betreft onder andere verpakkingsmateriaal voor de horeca maar ook verpakkingsmateriaal voor food sector, kleding industrie of voor uw bakkerij. Ook kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van magazijninrichting. Zo hebben wij in ons assortiment nieuwe en gebruikte stellingen. Deze tweedehands magazijnstellingen kunnen nog jarenlang mee!

ZITO | TEER heeft een compleet en betaalbaar assortiment, niet alleen in sealapparaten maar in alles op het gebied van verpakkingsmaterialen. Door groot en scherp in te kopen kunnen wij dit voordeel terug geven aan u, of het nu gaat om een enkel sealapparaat of om kartonnen inpakdozen. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 24- 48 uur te leveren (binnen Nederland). Wij doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Mocht een sealapparaat onverhoopt niet voorradig zijn dan nemen wij direct contact met u op zodat u weet waar u aan toe bent. Openheid van zaken en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel!

sealapparaat

Aktie!
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN

Actieprijs vanaf: € 245,00 / 1st
Verkoop per: 1
Aktie!
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL

Actieprijs vanaf: € 14,50 / 1pak
Verkoop per: 1
GPAK | NVGP | Packiging Pro Copyright © 2019 ZITO|TEER | Algemene voorwaarden iDeal/MasterCard