ZITO|TEER
Call me back
Offerte
0 product(en) € 0,00
 
ZITO|TEER
Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Tel. 075-6281138
Fax. 075-6218988
info@zitoteer.nl

Plastic tasjes bestellen

Plastic tasjes bestellen in allerlei verschillende soorten en maten kan direct bij ZITO | TEER. Plastic tasjes bestellenOf u op zoek bent naar een hemddraagtas, een koeltas of een ander type, in het ruime assortiment van ZITO|TEER vindt u altijd een tas die aansluit bij uw wensen. Plastic tasjes bestellen kan in diverse hoeveelheden. Wij beschikken over een ruime voorraad van zowel plastic- als papieren tassen. Plastic tassen zijn bijzonder handig wanneer u klanten een extra service wilt bieden door de producten met behulp van een tasje gemakkelijk mee te nemen. Plastic tasjes bestellen kan naast de doorzichtige variant ook in verschillende kleuren en zelfs met bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

inpakpapierhouder

 

 

Tas laten bedrukken

Om meer bekendheid te laten genereren door uw eigen klanten kunt u bij ZITO|TEER een tas laten bedrukken. Al uw klanten zullen na het aankopen van uw producten over straat lopen met uw logo wanneer u een tas laat bedrukken. Een tas laten bedrukken kan op tal van manieren. De uitdaging is om een tas te laten bedrukken op een manier die potentiële klanten verleidt om een bezoek te brengen aan uw winkel. Wilt u een tas laten bedrukken met enkel uw logo op de zijkant of kiest u voor een bijzonder ontwerp waardoor de tas zichzelf verkoopt. Kortom plastic tasjes bestellen en een tas laten bedrukken kan veel meer zijn dan enkel uw naam op de zijkant laten weergeven. Maak gebruik van de vele mogelijkheden en laat uw bedrijf uitstralen wat het uit moet stralen. Een tas laten bedrukken draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en kan klanten binden. Informeer direct naar de verschillende mogelijkheden om een tas te laten bedrukken en kies voor de beste vorm van reclame bij ZITO|TEER.

inpakpapierhouder

 

 

Papieren draagtasjes

Naast dat uw bij ZITO|TEER plastic tasjes kunt bestellen bieden wij ook papieren draagtasjes. Deze zijn zeer stevig en ook in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. In het assortiment vindt u de verschillende mogelijkheden. Het bedrukken van papieren draagtasjes behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een tas laten bedrukken blijft de beste reclame voor uw bedrijf, doordat uw klanten direct na aankoop reclame maken. Neem contact op, vraag een offerte aan of bestel direct plastic tasjes of papieren draagtasjes voor uw bedrijf bij ZITO|TEER. Ook kunt u bij ons terecht voor onder meer papieren koffiebekers en kartonnen dozen op maat. Bekijk het assortiment!

 

Klanten vinden ons ook via: papieren koffiebekers, kartonnen dozen op maat

Aktie!
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN

Actieprijs vanaf: € 245,00 / 1st
Verkoop per: 1
Aktie!
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL

Actieprijs vanaf: € 14,50 / 1pak
Verkoop per: 1
GPAK | NVGP | Packiging Pro Copyright © 2019 ZITO|TEER | Algemene voorwaarden iDeal/MasterCard