ZITO|TEER
Call me back
Offerte
0 product(en) € 0,00
 
ZITO|TEER
Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Tel. 075-6281138
Fax. 075-6218988
info@zitoteer.nl

Papieren koffiebekers

Papieren koffiebekers zijn gemakkelijk en goedkoop. Papieren koffiebekerBij ZITO|TEER bent u op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar papieren drinkbekers voor een scherpe prijs. Uw klanten zullen meer genieten van een kop koffie wanneer dit gepresenteerd wordt in papieren koffiebekers. Een groot voordeel van papieren koffiebekers ten opzichte van bijvoorbeeld aardewerk koffiebekers is het feit dat papieren koffiebekers vele malen goedkoper zijn. Daarnaast zijn de papieren koffiebekers van ZITO|TEER duurzaam en is het mogelijk deze meerdere malen te gebruiken. Kortom papieren koffiebekers voor in uw bedrijf is de meest efficiënte keuze voor zowel uw organisatie, uw klanten als het milieu. Kies uw papieren koffiebekers in het assortiment van ZITO|TEER en bestel direct in onze webwinkel.

inpakpapierhouder

 

 

Plastic koffiebekers

Geeft u de voorkeur aan plastic koffiebekers en wilt u deze vandaag nog bestellen? Kies snel de plastic koffiebekers waar u naar op zoek bent uit ons assortiment. Binnen enkele dagen worden deze bij u thuis of op de zaak afgeleverd. Door uw klanten koffie of thee aan te bieden kunt u een relatie met de klanten opbouwen en zullen deze langer in uw winkel verblijven en eerder van uw producten of diensten gebruik maken. Papieren of plastic koffiebekers zijn hiervoor de ideale oplossing. Ook plastic koffiebekers kunnen worden gerecycled waardoor deze milieuvriendelijk zijn. Plastic koffiebekers zullen uiteindelijk worden verwerkt in andere plastic producten. Gaat u ook een relatie aan met uw klanten en biedt u tegenwoordig ook een kop koffie aan? Ga op zoek naar papieren of plastic koffiebekers en bestel nu online!

inpakpapierhouder

 

 

Plastic drinkbekers

Naast koffiebekers bevat ons aanbod uiteraard ook plastic drinkbekers voor allerlei gelegenheden. Beschikt u niet over genoeg longdrinkglazen of champagneglazen? Plastic drinkbekers zijn een goede en degelijke oplossing. In de webwinkel vindt u een overzicht van de verschillenden plastic bekers. Profiteer snel van de scherpe prijzen. Bij ZITO|TEER kunt u ook kartonnen dozen op maat laten maken of bedrukte- en onbedrukte plastic tasjes bestellen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Klanten vinden ons ook via: kartonnen dozen op maat en plastic tasjes bestellen.

Aktie!
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN

Actieprijs vanaf: € 245,00 / 1st
Verkoop per: 1
Aktie!
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL

Actieprijs vanaf: € 14,50 / 1pak
Verkoop per: 1
GPAK | NVGP | Packiging Pro Copyright © 2019 ZITO|TEER | Algemene voorwaarden iDeal/MasterCard