ZITO|TEER
Call me back
Offerte
0 product(en) € 0,00
 
ZITO|TEER
Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Tel. 075-6281138
Fax. 075-6218988
info@zitoteer.nl

Metalen stellingkast

 

Bent u op zoek naar een metalen stellingkast, metalen legbordstelling of magazijnstellingen nieuw of gebruikt? ZITO | TEER is specialist in magazijninrichting voor de industrie en retail. Onze metalen stellingkasten of legbordstellingen staan overal in Nederland, van multinational tot eenmanszaak. Ze zijn ideaal voor het opbergen van grote en kleine voorraden in uw magazijn waarbij u de capaciteit van uw magazijn naar wens kan vergroten door het plaatsen van meerdere metalen stellingkasten.

metalen stellingkast

 

De afmetingen van de kleinste metalen stellingkast of legbordstelling in ons assortiment zijn 200x100x30cm (hxlxd). Een prima model dus voor kleine magazijnen bij retailers die hun voorraad netjes willen opbergen en beheren. Op de 5 zinken plateaus is voldoende ruimte voor kleinere artikelen en de degelijke constructie staat garant voor jarenlang onbezorgd gebruik. Aan de andere kant van het spectrum vinden we de grootste metalen stellingkast of legbordstelling in het assortiment van Zito | Teer. Deze meet maar liefst 220x400x50cm en is hiermee uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik in grotere magazijnen. Tussen deze twee uitersten zijn wij in staat metalen stellingkasten in verschillende maten te leveren zodat we voor elke situatie de juiste oplossing kunnen bieden.

Naast het aanbod van nieuwe metalen stellingkasten kunnen wij u ook magazijnstellingen aanbieden die gebruikt zijn. Deze tweedehands magazijnstellingen zijn nog in prima conditie en dankzij de lage prijs een betaalbaar alternatief voor iedereen die graag een degelijke metalen stellingkast wil aanschaffen. Ook vindt u bij ons alles op het gebied van verpakkingsmaterialen zoals bubbeltjesplastic, kleine kartonnen doosjes en kartonnen inpakdozen. Kortom, voor alles op het gebied van verpakkingsmaterialen en magazijninrichting neemt u contact op met ZITO | TEER. Of het nu gaat om bedrukt of onbedrukt tape, vouwdozen, golfkarton, stretch (wikkel) folie, schuimfolie, luchtkussenfolie, dispensers of verpakkingspapier; ZITO | TEER heeft het!

metalen stellingkast

Aktie!
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN

Actieprijs vanaf: € 245,00 / 1st
Verkoop per: 1
Aktie!
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL

Actieprijs vanaf: € 14,50 / 1pak
Verkoop per: 1
GPAK | NVGP | Packiging Pro Copyright © 2019 ZITO|TEER | Algemene voorwaarden iDeal/MasterCard