ZITO|TEER
Call me back
Offerte
0 product(en) € 0,00
 
ZITO|TEER
Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Tel. 075-6281138
Fax. 075-6218988
info@zitoteer.nl

Inpakpapier houder

 

Van bloemenwinkel tot boekenzaak en van kaaswinkel tot viskraam: een inpakpapier houder (of dispenser) is onontbeerlijk in elke winkel waar artikelen moeten worden ingepakt. De inpakpapier houder van ZITO | TEER is leverbaar in verschillende uitvoeringen en is geschikt voor uiteenlopende soorten inpakpapier en plastic verpakkingsmateriaal zoals inpakfolie.

inpakpapierhouder

 

De Legro Multiblock inpakpapier houder is met 40 cm het smalste model. Vanwege zijn bescheiden afmetingen is deze uitvoering vooral populair bij de kleinere detaillist die op zoek is naar een degelijke en betaalbare inpakpapier houder voor zijn cadeaupapier of ander inpakpapier. Het topmodel is de Legro inpakpapier houder met een breedte van 60 cm en een universeel snijmes met voeten. Deze houder is bijzonder geschikt voor brede rollen inpakpapier en plastic verpakkingsmateriaal en dus ook voor grotere artikelen.

Naast een inpakpapier houder kunt u ook voor alle soorten papieren en plastic verpakkingsmateriaal terecht bij ZITO | TEER. U kunt hierbij denken aan verpakkingsmateriaal voor de horeca en food industrie en bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal voor kleding of voor gebruik in een bakkerij. Daarnaast omvat ons ruime assortiment nuttige accessoires en artikelen voor dagelijks gebruik zoals een seal apparaat maar we leveren ook bedrukt en onbedrukt tape, kartonnen inpakdozen, geschenkverpakkingen dozen, golfkarton, stretch (wikkel) folie, schuimfolie en luchtkussenfolie.

ZITO | TEER is bovendien hét adres in Nederland voor uw magazijninrichting. We bieden nieuwe en tweedehands magazijnstellingen in verschillende afmetingen zodat we voor elke situatie en elk budget de juiste oplossingen kunnen bieden. Door onze jarenlange ervaring in de verpakking –en magazijninrichting branche is geen uitdaging ons te gek. Bij zaken waar u zelf niet uit komt, of waar andere geen antwoord op hebben, nemen onze kundige medewerkers met verstand van zaken en kennis van de markt wél de tijd om u de beste oplossing te bieden.

inpakpapierhouder

Aktie!
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN

Actieprijs vanaf: € 245,00 / 1st
Verkoop per: 1
Aktie!
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL

Actieprijs vanaf: € 14,50 / 1pak
Verkoop per: 1
GPAK | NVGP | Packiging Pro Copyright © 2019 ZITO|TEER | Algemene voorwaarden iDeal/MasterCard