ZITO|TEER
Call me back
Offerte
0 product(en) € 0,00
 
ZITO|TEER
Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Tel. 075-6281138
Fax. 075-6218988
info@zitoteer.nl

Gebruikte stellingen

 

Bent u op zoek naar een betaalbare manier om uw magazijn te voorzien van degelijke stellingkasten? Zoekt u wellicht een metalen stellingkast of meerdere kasten om uw voorraad plaats te bieden? ZITO | TEER heeft regelmatig gebruikte stellingen te koop die aantrekkelijk zijn geprijsd en waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Ze bieden bijvoorbeeld plaats aan grote kartonnen dozen voor de opslag van kleine artikelen en zijn stevig genoeg voor grotere en zwaardere voorwerpen.

 

Deze gebruikte stellingen worden door ons ingekocht en nagekeken op gebreken alvorens ze door ons te koop worden aangeboden. Het voordeel van deze gebruikte stellingen mag duidelijk zijn. U bespaart op de investering en schaft tegelijkertijd weliswaar magazijnstellingen aan die gebruikt zijn, maar die desondanks nog jarenlang meegaan. Onze tweedehands magazijnstellingen zijn de investering dus meer dan waard.

ZITO | TEER is specialist in magazijninrichting en verpakkingsmateriaal. We leveren niet alleen nieuwe en gebruikte stellingen, magazijnwagens en nog veel meer aan ondernemers in uiteenlopende branches alsmede honderden andere producten die passen binnen de bedrijfsvoering van onze klanten. Denk hierbij aan bedrukt of onbedrukt tape, kleine en grote kartonnen dozen, vouwdozen, golfkarton, stretch (wikkel) folie, schuimfolie, luchtkussenfolie, dispensers en verpakkingspapier.

Door groot en scherp in te kopen kunnen wij het prijsvoordeel aan u teruggeven. Dus ook op een eenvoudig product als grote kartonnen dozen of verpakkingsmateriaal voor de horeca kunt u geld besparen. We houden onze concurrenten voortdurend in de gaten zodat u nooit te veel betaalt. Wij streven er tegelijkertijd naar uw bestelling binnen 24 - 48 uur te leveren (binnen Nederland), of het nu gaat om gebruikte stellingen of om een compleet nieuwe magazijninrichting. Ook kunnen wij u helpen met allerhande promotiemateriaal, bijvoorbeeld het goedkoop bedrukken van een plastic tas.

gebruikt stellingmateriaal

Aktie!
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN

Actieprijs vanaf: € 245,00 / 1st
Verkoop per: 1
Aktie!
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL

Actieprijs vanaf: € 14,50 / 1pak
Verkoop per: 1
GPAK | NVGP | Packiging Pro Copyright © 2019 ZITO|TEER | Algemene voorwaarden iDeal/MasterCard