ZITO|TEER
Call me back
Offerte
0 product(en) € 0,00
 
ZITO|TEER
Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Tel. 075-6281138
Fax. 075-6218988
info@zitoteer.nl

Bubbeltjesplastic

 

Bubbeltjesplastic (ook wel noppenfolie, luchtkussenfolie of bubble wrap genoemd) wordt gebruikt voor ontelbare toepassingen. Bubbeltjesplastic wordt het meest gebruikt om kwetsbare producten in te pakken en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

bubbeltjesplastic

 

De belletjes in het plastic vormen namelijk kleine kussentjes die breekbare voorwerpen kunnen beschermen tegen stoten en vallen. Zo zijn er speciale enveloppen leverbaar met bubbeltjesplastic waarmee u kleine, kwetsbare voorwerpen per post kunt versturen. Ook kan bubbeltjesplastic in uiteenlopende situaties gebruikt worden als isolatiemateriaal.

Een andere veelgebruikte folie naast bubbeltjesplastic is rekwikkelfolie. Rekwikkelfolie is een ideaal verpakkingsmateriaal om bijvoorbeeld complete pallets met goederen te omwikkelen en de lading te fixeren. ZITO | TEER biedt u voor deze machinale toepassingen de keuze uit transparante of gekleurde rekwikkelfolie Daarnaast is er rekwikkelfolie beschikbaar voor kleingebruik in bijvoorbeeld de retail en voedingsindustrie. Overal waar producten snel moeten worden verpakt komt deze rekwikkelfolie van pas.

Als u op zoek bent naar verpakkingsmateriaal zoals bubbeltjesplastic of rekwikkelfolie dan bent u bij ZITO | TEER aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsmateriaal en toebehoren in alle soorten en maten. Van disposables tot een inpakpapier houder en van kleine kartonnen doosjes tot geschenkverpakkingen dozen, we streven ernaar om alles binnen 24 – 48 uur te leveren. Ook als u bijvoorbeeld een plastic tas zoekt die u goedkoop wilt laten bedrukken kunnen wij dit voor u verzorgen.Daarnaast zijn wij een grote speler op het gebied van magazijnstellinen, nieuw en gebruikt.

Kortom, voor bubbeltjesplastic, rekwikkelfolie en alle andere verpakkingsmaterialen, stellingmateriaal en disposables neemt u contact op met ZITO | TEER. Door onze jarenlange ervaring in de verpakking –en magazijninrichting branche is geen uitdaging ons te gek!

bubbeltjesplastic

Aktie!
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN

Actieprijs vanaf: € 245,00 / 1st
Verkoop per: 1
Aktie!
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL

Actieprijs vanaf: € 14,50 / 1pak
Verkoop per: 1
GPAK | NVGP | Packiging Pro Copyright © 2019 ZITO|TEER | Algemene voorwaarden iDeal/MasterCard