ZITO|TEER
Call me back
Offerte
0 product(en) € 0,00
 
ZITO|TEER
Jufferstraat 1
1508 GE Zaandam
Tel. 075-6281138
Fax. 075-6218988
info@zitoteer.nl

Scherpe prijzen
Door groot en scherp in te kopen kunnen wij dit voordeel terug geven aan u. Ook houden wij onze concurrenten scherp in de gaten zodat u nooit teveel betaald.
 
Snelle leveringen
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 24- 48 uur te leveren (binnen Nederland). Wij doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan nemen wij direct contact met u op zodat u weet waar u aan toe bent. Openheid van zaken en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel!

Gratis verzending
Bestellingen boven de € 200,- worden gratis verstuurd binnen Nederland (excl. Waddeneilanden). Voor orders onder dit bedrag vragen wij €12,50 excl. BTW bijdrage in de kosten. Daarnaast zijn er een aantal artikelen die vanwege hun omvang en/of gewicht extra vrachtkosten met zich meebrengen. Deze kosten vindt u duidelijk terug in uw besteloverzicht.

Professioneel
Door onze jarenlange ervaring in de verpakking –en magazijninrichting branche is geen uitdaging ons te gek. Bij zaken waar u zelf niet uit komt, of waar andere geen antwoord op hebben, nemen onze kundige medewerkers met verstand van zaken en kennis van de markt wél de tijd om u de beste oplossing te bieden.
 
Betrouwbaar
Afspraak is afspraak. ZITO|TEER is uw partner als het gaat om verpakkingen en magazijninrichting.
En een partner hoor je te vertrouwen. Wij vinden het belangrijk om te werken aan een langdurige relatie met onze klanten.

Veilig betalen
Betalen bij ZITO|TEER is mogelijk via een tweetal, veilige, manieren.
Met creditcard (MasterCard) voert u uw creditcardgegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig in.
Voor bestellingen binnen Nederland kunt u ook veilig betalen via IDEAL. U wordt na het bestelproces automatisch doorgeschakeld naar de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

Persoonlijk
Bij ons geen lange wachttijden, maar direct contact met een medewerker.  Belt u, dan krijgt u Fred, Piet, Sander of Ellen aan de lijn. Contact met onze buitendienst? Sander of Kevin staan tot uw dienst.
In onze eigen bezorgregio zorgt Willem voor de snelle en complete leveringen.

Dag & nacht bereikbaar
ZITO|TEER is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. 
Voor vragen kunt  ons nu altijd bellen op kantoortijden tussen 8.30 uur – 17.30 uur op 075-628 11 38. Per email zijn wij te bereiken op info@zitoteer.nl.
Ons faxnummer is 075-621 89 88

Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam en op verzoek toe te zenden.

Bij bestellen op onze webshop of via telefoon en fax en bij het akkoord gaan met onze offerte(s), gaat u automatisch akkoord met onze leveringsvoorwaarden.

Alle gegevens op deze site, alsmede in onze correspondentie in welke vorm dan ook zijn onder voorbehoud van wijzigingen, druk- en zetfouten.

Aktie!
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN
HAND PALLETWAGEN 2500KG 1150MM RUBBER V.WIELEN, DUBBEL POLY A. WIELEN

Actieprijs vanaf: € 245,00 / 1st
Verkoop per: 1
Aktie!
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL
TOILETPAPIER PAPER2PAPER PROFI 400V PAK/40ROL

Actieprijs vanaf: € 14,50 / 1pak
Verkoop per: 1
GPAK | NVGP | Packiging Pro Copyright © 2019 ZITO|TEER | Algemene voorwaarden iDeal/MasterCard